Жељко Самарџиќ

Спектакуларен концерт на големата балканска ѕвезда Жељко Самарџиќ
16.02.2019, Вип Арена Борис Трајковски, почеток 21 часот

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се