U-RECKEN @ HAPPY NEW YEAR

SUN Production со особено задоволство Ве кани да бидете дел од најмасовната Новогодишна журка во градот убав. Изминатава година навистина се потрудивме да обезбедиме гостување на одлични имиња од светот на електронската музика, а Скопје пулсираше урбано и прогресивно.

На менито за најлудата ноќ имаме навистина специјален гостин, владетелот на стилот на моќен психоделичен транс, израелскиот виртуоз: 

U-Recken - Dacru Records 

Еден од најдобрите транс проекти за моќен психоделичен транс исполнет со неодолива фузија на мелодии. 

Tropical Bleyage - Dacru Records

 

Еден од најголемите македонски амбасадори во светската транс сцена:

SPIRIT ARCHITECT - Dacru Records

 

Гостинот од Софија, 

SLIMEC - Psy Power

 

Најдоброто од Македонија:

DEA PURPUREA - Glowing Flame Records

 

B.E.N. – Axios Rec.

 

DINA & SHEV - Digital Shiva Power

 

LIQUID ILLUSION

 

И секако Sun Production дјите:

DARE

SOUNDKILLAH

 

HUMANOID

DECORATION: SUN PRODUCTION SPECIAL DECORATION and DARK FOREST https://youtu.be/KgBV7qGB37A 

За најлудата ноќ Ве очекува 10 часовен спектакл со најдобрата продукција на настан досега и одличен Line Array Sound System, најдоброто светло, големо ЛАСЕР шоу, CO2 Jets, Led Screens и многу повеќе...

Недела 31 Декември 2017

ВИП мала сала Борис Трајковски

Старт: 22:00

Влезници во претпродажба по супер промотивна цена преку продажната мрежа на Купи Карти За Се по цена од.

- до недела 10.12.2017  400 денари,

- потоа 500 денари.