THCF - Тхц Ла Фамилија

Карти во продажба

Во најубавиот месец во градот убав Ви најавуваме еден навистина специјален настан. Во Скопје ни гостува еден од најбараните балкански хоп хоп состави во моментов...

Во петок 11 мај во малата сала од ВИП арената Борис Трајковски ќе бидеме дел од концертното шоу на „најјаката“ екипа од жешкиот белградски асфалт... 

THCF - Тхц Ла Фамилија

 

Влезници за овој настан по супер промотивна почетна цена од 400 денари 

Петок 11 мај

Старт: 20:30 часот

С.Ц. Борис Трајковски (мала сала)