SZIGET 2019 | ED SHEERAN and The 1975

Карти во продажба

SZIGET 2019

ED SHEERAN (07.08)

The 1975 (08.08)

ТРИДНЕВЕН АРАНЖМАН СО ПРЕВОЗ, ЕДНОДНЕВНА ВЛЕЗНИЦА И ЕДНО НОЌЕВАЊЕ ВО БУДИМПЕШТА

ПРОГРАМА

ПРВ ДЕН, вторник 06.08.2019: Поаѓање од Скопје (паркинг пред хотел ВИП, спроти Скопски саем)  во 19 часот. Ноќно возење преку Србија со повремени паузи по мотелите.

ВТОР ДЕН, среда 07.08.2019: Пристигнување во Будимпешта претпладне. Слободна прошетка низ центарот до сместувањето во однапред резервираниот хостел во Будимпешта. Слободно попладне. Вечерта, превоз до паркинг во близина на Сигет фестивалот и следење на првата фестивалска вечер на Сигет, во која главен хедлајнер е мегаѕвездара Ed Sheeran, со можност за следење и на многу други настани предвидени за таа вечер на Сигет. Враќање во  хостелот организирано во 2 ч после полноќ или по сопствен избор кој кога сака. Ноќевање.

ТРЕТ ДЕН, четврток, 08.08.2019: Напуштање на хостелот  околу 11 ч и слободен ден во Будимпешта до 18 ч. Вечерта, превоз до паркинг во близина на Сигет фестивалот и следење на втората фестивалска вечер на Сигет, во која главен хедлајнер е гриупата “The 1975”, со можност за следење и на многу други настани предвидени за таа вечер на Сигет. Собирање на целата група во 02ч по полноќ на договореното место и поаѓање кон Македонија по истиот пат. Ноќно возење

ЧЕТВРТИ ДЕН, петок 09.08.2019: Пристигнување во Скопје попладне

ПРОМОТИВНА ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ  + ЕДНО НОЌЕВАЊЕ ВО ХОСТЕЛ + ЕДНОДНЕВНА ФЕСТИВАЛСКА ВЛЕЗНИЦА ЗА ПРВАТА ВЕЧЕР  (Ed Sheeran) 07.08  = 13.900 SOLD OUT

АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ  + ЕДНО НОЌЕВАЊЕ ВО ХОСТЕЛ + ЕДНОДНЕВНА ФЕСТИВАЛСКА ВЛЕЗНИЦА ЗА ВТОРАТА ВЕЧЕР (The 1975) 08.08  = 12.900

(НАПОМЕНА: Цената на аранжманот важи за сместување во 3 или 4-креветна соба во хостелот. Во случај на потреба од сместување во 2-креветна, потребна е благовремена најава при самото резервирање и доплата од 12 евра по лице на рецепција)

Аранжманот опфаќа:

*автобуски ПРЕВОЗ
*ноќевање 
*еднодневна фестивалска влезница

*организација на патувањето

Аранжманот не опфаќа:

* меѓународното патничко осигурување (може да го уплатите во туристичката агенција од каде што го купувате аранжманот)

  • За реализирање на аранжманот потребен е минимум од 15 патници

*задолжително да испратете ги своите име и презиме, број на пасош и контакт телефон на contact@kupikartizase.com 

ВАЖНО!!! 

Пакет аранжманите се продаваат преку продажните места на Купи Карти За Се кои поседуваат лиценца за вршење на туристичка дејност и тоа: Скопје: 1/2 Jуготон, Гтц 1 кат, ТА Савана Центар, ТА Атлантис (Т.Ц. Бисер, Влае, Центар), Art Of travel, Asiba (спроти City Mall), ТА Стаф, Кисела Вода; Прилеп: ТА Атлантис; Битола: ТА Атлантис, Глобус Травел Сервис, Тео Травел ТА; Охрид: ТА Вис Пој, ТА Атлантис; Велес: ТА Мартин Травел; Куманово: ТА Јоцо Турс; Кичево: ТА Атлантис; Струмица: ТА Aтлантис, We Travel; Штип: ТА Атлантис, Еуротурс, We Travel; Струга: Турис Биро Полет; Тетово: ТА Атлантис, Патник-Вокер; Радовиш: ТА Атлантис; Кавадарци: ТА Атлантис; Крива Паланка: ТА Атлантис; Гевгелија: Дори Травел, ТА Атлантис; Кочани: Libero Travel; Приштина: Rave Travel;