SOLAR Christmas 2017

SOLAR Christmas 2017
22.12.,
Арена Армеец, Софија 

ПРОГРАМА

*Поаѓање од Штип  и од Скопје (паркинг кај Хотел ВИП, Сајмиште) во петок, 22.12.2017 во 9 часот наутро. Возење преку Граничниот премин  Крива Паланка – Ѓуешево кон Софија со повремени паузи по мотелите

*Пристигнување во Софија попладне. Паркирање во близина на салата АРЕНА АРМЕЕЦ каде што ќе се одржи централната Божиќна журксо на светски познатите ДиЏеи ѕвезди  Armin Van Buuren, Fedde Le Grand and DJ Runo

*Слободно време по сопствен избор до почетокот на забавата. Во меѓувреме автобусот ќе биде отворен во неколку однапред договорени термини за потреби на групата.

*Почеток на забавата во 21 часот (по локално време)

*Собирање на групата по завршувањето на концертот некаде во раните утрински часови и  заминување кон дома по истиот пат.

*Пристигнување дома претпладневните часови, сабота 23 дек 2017.

Пакет аранжман, влезница + превоз - 4400 ден                                                                                       

 

Аранжманот опфаќа:

*Автобуски превоз и влезница (Regular)

Аранжманот не опфаќа:

* меѓународното патничко осигурување (може да го уплатите во туристичката агенција од каде што го купувате аранжманот)

-За реализирање на аранжманот потребен е минимум од 15 патници

ВАЖНО!!!

При купување на пакет арнжманот задолжително испратете ги вашите име и презиме, број на пасош и контакт телефон на contact@kupikartizase.com

 

Пакет аранжманите се продаваат преку продажните места на Купи Карти За Се кои поседуваат лиценца за вршење на туристичка дејност и тоа: Скопје: 1/2 Jуготон, Гтц 1 кат, ТА Савана Центар, ТА Атлантис (Т.Ц. Бисер, Влае, Центар), Art Of travel, Asiba (спроти City Mall), ТА Стаф, Кисела Вода; Прилеп: ТА Атлантис; Битола: ТА Атлантис, Глобус Травел Сервис, Тео Травел ТА; Охрид: ТА Вис Пој, ТА Атлантис; Велес: ТА Мартин Травел; Куманово: ТА Јоцо Турс; Кичево: ТА Атлантис; Струмица: ТА Aтлантис, We Travel; Штип: ТА Атлантис, Еуротурс, We Travel; Струга: Турис Биро Полет; Тетово:ТА Атлантис, Патник-Вокер; Радовиш: ТА Атлантис; Кавадарци: ТА Атлантис; Крива Паланка: ТА Атлантис; Гевгелија:Дори Травел, ТА Атлантис; Кочани: Libero Travel; Приштина: Rave Travel;