Севдализа

Авангардната иранска пејачка СЕВДАЛИЗА доаѓа во Софија на 10-ти февруари! Таа настапува на бугарската сцена на покана на ReelFeel и Boyscout.

Настанот е 18+

"Музиката не е само музика, туку визија. Сакам да создадам хипнотички слики, секоја со сопствена тежина ", вели Севдализа.

Севдализа, Клуб ДНК 10.02.2018

ПРОГРАМА

*Поаѓање од Штип  и од Скопје (паркинг кај Хотел ВИП, Сајмиште) во сабота, 10.02.2018 во 9 часот наутро. Возење преку Граничниот премин  Крива Паланка – Ѓуешево кон Софија со повремени паузи по мотелите

*Пристигнување во Софија попладне. Паркирање во близина на клубот ДНК, (строг центар на Софија, во склон ха коплексот НДК) каде што ќе се одржи настанот: концерт на мегаѕвездата СЕВДАЛИЗА.

*Слободно време по сопствен избор до почетокот на забавата. Во меѓувреме автобусот ќе биде отворен во неколку однапред договорени термини за потреби на групата.

*Почеток на настанот во 23 часот (по локално време)

*Собирање на групата по завршувањето на концертот некаде касно во ноќта и  заминување кон дома по истиот пат.

Пристигнување дома во утринските часови, недела 11.02. 2018

 

ПРОМОТИВНА ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ 2990 денари     

Аранжманот опфаќа:

*Автобуски превоз и влезница 

Аранжманот не опфаќа:

* меѓународното патничко осигурување (може да го уплатите во туристичката агенција од каде што го купувате аранжманот)

За реализирање на аранжманот потребен е минимум од 15 патници

ВАЖНО!!!

При купување на пакет арнжманот задолжително испратете ги вашите име и презиме, број на пасош и контакт телефон на contact@kupikartizase.com

Пакет аранжманите се продаваат преку продажните места на Купи Карти За Се кои поседуваат лиценца за вршење на туристичка дејност и тоа: Скопје: 1/2 Jуготон, Гтц 1 кат, ТА Савана Центар, ТА Атлантис (Т.Ц. Бисер, Влае, Центар), Art Of travel, Asiba (спроти City Mall), ТА Стаф, Кисела Вода; Прилеп: ТА Атлантис; Битола: ТА Атлантис, Глобус Травел Сервис, Тео Травел ТА; Охрид: ТА Вис Пој, ТА Атлантис; Велес: ТА Мартин Травел; Куманово: ТА Јоцо Турс; Кичево: ТА Атлантис; Струмица: ТА Aтлантис, We Travel; Штип: ТА Атлантис, Еуротурс, We Travel; Струга: Турис Биро Полет; Тетово:ТА Атлантис, Патник-Вокер; Радовиш: ТА Атлантис; Кавадарци: ТА Атлантис; Крива Паланка: ТА Атлантис; Гевгелија:Дори Травел, ТА Атлантис; Кочани: Libero Travel; Приштина: Rave Travel;