Robbie Williams

Robbie Williams
Groupama Arena, Будимпешта
23.08.2017

пакет аранжман, влезница од категоријата партер и превоз 10900 денари

ПРОГРАМА

Прв ден, вторник 22.08.2017
Поаѓање од Скопје (19 ч, паркинг пред Хотел ВИП, спроти Скопски саем).
Ноќно возење преку Србија со повремени паузи по мотелите

Втор ден, среда 23.08.2017
Пристигнување во Будимпешта во утринските часови. Слободна прошетка по Центарот (Ваци улица), одмор од патот, промена на пари (1 евра~ 300 форинти) ... Сместување во хотелот во 12 ч и слободно време за одмор до 18ч. Собирање на групата и заминување на концертот на стадионот Groupama Arena. Враќање во хотелот по концертот. Ноќевање

Трет ден, четврток 24.08.2017
Појадок и напуштање на хотелот околу 10 ч. Разглед на знаменитостите Стар Будим, Цитадела, Плоштад на Хероите (Споменик на Милениумот со Градскиот парк) до 13 часот. Потоа слободно време со можност за посета на некој од Шопинг-центрите (West-end, Arena,…). Собирање на групата во 17 ч и заминување кон дома. Ноќно возење преку Србија со повремени паузи по мотелите.

Четврти ден, петок 25.08.2017
Пристигнување во Македонија во раните утрински часови

Аранжманот опфаќа:
*автобуски превоз Скопје - Будимпешта - Скопје 
*Ноќевање во Хотел Хунор *** со појадок
*влезница за концертот од категорија Партер
*организација на патувањето

Аранжманот не опфаќа:
* меѓународното патничко осигурување (може да го уплатите во туристичката агенција од каде што го купувате аранжманот)

  • За реализирање на аранжманот потребен е минимум од 15 патници
ВАЖНО!!!
При купување на пакет арнжманот задолжително испратете ги вашите име и презиме, број на пасош и контакт телефон на contact@kupikartizase.com
Пакет аранжманите се продаваат преку продажните места на Купи Карти За Се кои поседуваат лиценца за вршење на туристичка дејност и тоа: Скопје: 1/2 Jуготон, Гтц 1 кат, ТА Савана Центар, ТА Атлантис (Т.Ц. Бисер, Влае, Центар), Art Of travel, Asiba (спроти City Mall), ТА Стаф, Кисела Вода; Прилеп: ТА Атлантис; Битола: ТА Атлантис, Глобус Травел Сервис, Тео Травел ТА; Охрид: ТА Вис Пој, ТА Атлантис; Велес: ТА Мартин Травел; Куманово: ТА Јоцо Турс; Кичево: ТА Атлантис; Струмица: ТА Aтлантис, We Travel; Штип: ТА Атлантис, Еуротурс, We Travel; Струга: Турис Биро Полет; Тетово:ТА Атлантис, Патник-Вокер; Радовиш: ТА Атлантис; Кавадарци: ТА Атлантис; Крива Паланка: ТА Атлантис; Гевгелија:Дори Травел, ТА Атлантис; Кочани: Libero Travel; Приштина: Rave Travel;