Раста и Ана Николиќ

Време е за револуција, најголемиот музички спектакл досега.
Концерт на единствениот Раста и незаменливата Ана Николиќ.

16.02.2018
Вип Арена Борис Трајковски

почеток 21 часот

Перформанс во живо, сценски ефекти, танчерки и многу изненадувања!

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се.
ВИП Пакетите можете да ги купите исклучиво на продажните места на ККЗС.