ПРВОАПРИЛСКО СТЕНД АП ШОУ нов датум

Карти во продажба

За  денот на шегата, МКЦ КЛУБ и РЕСТОРАН ви најавува едно поинакво доживување.Напад на сите сетила во времетраење од три часа исполнети со вкусна храна, пријатна музика и загарантиранo смеење, предизвикана од специјалниот гостин кој доаѓа директно од Хрватска, Пеџа Бајовиќ и неговиот домаќин од Македонија Бојан Велевски.

Пеџа Бајовиќ е еден од првите стенд ап комичари во регионот кој успешно ја гради својата интернационална кариера повеќе од 10 години.  Во својата кариера има настапувано во повеќе од дваесет земји и во над сто градови низ светот.

Бојан Велевски е најпродуктивниот стенд ап комичар во Македонија кој само во 2017 година одржа над 50 настапи пред повеќе од 10,000 посетители. Бојан е професионален актер кој дипломирал на ФДУ , а самиот вели дека стендап-от му преставува хоби кое го работи професионално.

Не пропуштајте празникот на шегата да го минете во смеење.

Кога – Недела, Први Април и понеделник, Втори Април

Каде - МКЦ КЛУБ и РЕСТОРАН

Прием на гости во 20,00 часот

Цена  -  350 денари  (карти во предпродажба по цена од 250 денари – до 29.03)

Резервации и информации на 070 387-372

Билети во продажба – Купикартизасе и МКЦ Клуб и Ресторан

Бројот на билети е ограничен – побрзајте!!