Prti Bee Gee

Карти во продажба

На ваше барање SUN Production продолжува со промовирање на ексклузивни настани со квалитетна урбана и прогресивна музика и гостување на предводниците во стиловите кои се поле на наш и Ваш интерес...

Во петок на 9 март во Скопје ќе ги видиме во живо момците кои се едни од највлијателните на балканската хип хоп сцена...

Дами и господа со гордост го најавуваме концертниот настап на бендот кој ги поместува стандардите за скалило погоре:

Prti Bee Gee

 А за соодветен Warm Up и домашна поддршка повеќе инфо наскоро... 

Влезници за овој настан по супер промотивна цена од 300 денари за првите 500 влезници, а потоа 350 денари.

Петок 9 март

Старт: 20:00 часот

С.Ц. Борис Трајковски (мала сала) 

*Блок влезница за концертот на PRTI BEE GEE и журката со ASTRIX по почетна цена од 600, од 19.02 ќе бидат 700 денари на добро познатите продажни места.