PMG Kolektiv

pmg

Скопје е седмиот по ред албум на PMG Колектив...
Лирички цврсто приковани за скопскиот асфалт, ова е до сега музички, нивен најзрел албум.
Задржувајќи ја цврстата танцова ориентација, на Скопје, тие се необично нежни, полетни и полни со збунувачки оптимизам, како некој пркос во очите на нашата глупава реалност.
Концерт кој не смеете да го пропуштите од општа култура.

Извонредна можност да се слушнат хитовите 80ти, 90ти, Ти си мојот свет, Луѓе од градови, и многу други во акустички совршениот простор на култното скопско Кино Култура. 

Билети во предпродажба преку Купи Карти За Се, по цена од 250 денари.

Купи Карти За Се забранува било какви превземања на текстови и слики од оваа веб страна. 
Сите превземања кои се без дозвола на Купи Карти За Се, ќе се сметаат за нелегални и ќе бидат предмет на соодветна легална процедура!