PAROV STELAR and IMANY

parov stelarPAROV STELAR and IMANY
во рамките на традиционалниот Франкофолио фестивал

Култно место за културни настани „Стара касарна“, Благоевград, Бугарија
17.06.2017
20:00

Еднодневен аранжман автобуски превоз - 1500 денари

ПРОГРАМА

*Поаѓање 17.06 сабота. Од Скопје во 7 часот наутро (паркинг пред хотел Вип, спроти сајмиште).
Велес-кружен тек на влезот кај бензиската Макпетрол во 7:40 часот.
Штип - Нова пошта (спроти стадионот, во 8:30 часот.
Возење преку Штип и Граничниот премин Делчево

*Пристигнување во Благоевград претпладне. Паркирање во Центарот на градот и слободно време по сопствен избор до почетокот на фестивалот. Во меѓувреме автобусот ќе биде отворен во неколку однапред договорени термини за потреби на групата.

*Почеток на фетивалот во 20 часот (по локално време) со настап на IMANY во 20.30, а потоа PAROV STELAR во 22.30

*Собирање на групата по завршувањето на концертот некаде после полноќ и заминување кон дома по истиот пат.

*Пристигнување дома во раните утрински часови.

Аранжманот опфаќа:
*автобуски превоз Скопје - Благоевград - Скопје
*Влезот за фестивалот е бесплатен
*организација на патувањето

Аранжманот не опфаќа:
* задолжително меѓународното патничко осигурување (може да го уплатите во туристичката агенција од каде што го купувате аранжманот)

  • За реализирање на аранжманот потребен е минимум од 15 патници

ЗАДОЛЖИТЕЛНО понесете ги ваучерите и прикажете ги при самиот влез во автобусот

ВАЖНО!!!
При купување на пакет арнжманот задолжително испратете ги вашите име и презиме, број на пасош и контакт телефон на contact@kupikartizase.com
Пакет аранжманите се продаваат преку продажните места на Купи Карти За Се кои поседуваат лиценца за вршење на туристичка дејност и тоа: Скопје: 1/2 Jуготон, Гтц 1 кат, ТА Савана Центар, ТА Атлантис (Т.Ц. Бисер, Влае, Центар), Art Of travel, Asiba (спроти City Mall), ТА Стаф, Кисела Вода; Прилеп: ТА Атлантис; Битола: ТА Атлантис, Глобус Травел Сервис, Тео Травел ТА; Охрид: ТА Вис Пој, ТА Атлантис; Велес: ТА Мартин Травел; Куманово: ТА Јоцо Турс; Кичево: ТА Атлантис; Струмица: ТА Aтлантис, We Travel; Штип: ТА Атлантис, Еуротурс, We Travel; Струга: Турис Биро Полет; Тетово: ТА Атлантис, Патник-Вокер; Радовиш: ТА Атлантис; Кавадарци: ТА Атлантис; Крива Паланка: ТА Атлантис; Гевгелија: Дори Травел, ТА Атлантис; Кочани: Libero Travel; Приштина: Rave Travel;
Купи Карти За Се забранува било какви превземања на текстови и слики од оваа веб страна.
Сите превземања кои се без дозвола на Купи Карти За Се, ќе се сметаат за нелегални и
ќе бидат предмет на соодветна легална процедура!