Paint and Wine

Paint and Wine

Почеток: Сабота, 27ми Мај во 17:00 часот
Крај: Сабота, 27ми Мај во 20:00 часот

NextGenCoworking Center - Skopje
Адреса: ул Ленинградска 102г  (позади црвен крст)

paint and wine

 

Ве покануваме на првиот Paint & Wine настан во Македонија! Уживајќи со чаша вино во рака и пријателски разговори заедно ќе цртаме една позната слика. Овој настан ќе го води Христина, која има 10 години сликарко искуство.

На настанот може да дојдеш со твоите пријатели или пак сам/а и да запознаеш нови луѓе. Не е потребно претходно сликарско искуство. Ние ќе ги обезбедиме сите потребни материјали за цртање, а ти само треба да го донесиш твоето омилено вино. После завршувањето на настанот, сликата ќе може да си ја однесиш дома.

Што е вклучено во цената:

- Професионална помош од Христина
- Платно за сликање
- Бои
- Четки за сликање и сите други потребни материјали

Што НЕ е вклучено во цената:

- Вино

*Мора да имаш над 18 години за да може да учествуваш.
*Настанот ќе се одржи доколку се пријават минимум 6 луѓе.
*Имаме само 20 слободни места, побрзај купи си карта побрзо!

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, по цена од 1800 денари.

Купи Карти За Се забранува било какви превземања на текстови и слики од оваа веб страна.
Сите превземања кои се без дозвола на Купи Карти За Се, ќе се сметаат за нелегални и
ќе бидат предмет на соодветна легална процедура!