Nick Cave and The Bad Seeds

nick cave

"Бевме на некое чудно место, но јас конечно излегувам оттаму и гледам светлина која трепери... Добро е повтроно да се свири" - Nick Cave

Извонредниот музичар и автор Nick Cave, заедно со својот бенд The Bad Seeds, а во рамки на светската турнеја на која го промовираат својот најнов албум Skeleton Tree, ќе одржат свој концерт на 28 октомври 2017, во Комбанк Арена во Белград, Србија.
Skeleton Тree се најде на прв на листата на најслушани албуми во Британија и во уште 7 други земји, а The Guardian му додели 5 ѕвезди и го опиша како ремек делото напишано за љубовта и уништувањето. Skeleton Tree е направен во периодот кога фронтменот Nick Cave се соочи со голема загуба, односно смртта на својот син, кој падна од карпа во Лондон. За целиот процес на снимањето на овој албум и соочувањето со емоциите и со загубата е снимен и документарен филм кој носи наслов One More Time With Feeling.

Nick Cave and The Bad Seeds, доаѓаат по втор пат во Белград. Сите посетители го помнат концертот во 2008 година како музичко патување кое траеше повеќе од 150 минути.

ПРОГРАМА

*Поаѓање од Скопје во 7 часот наутро од паркингот пред Хотел ВИП (спорти скопски саем). Возење преку Граничниот премин ТАБАНОВЦЕ кон Белград со повремени паузи по мотелите.

*Пристигнување во Белград околу пладне. Паркирање во близина на салата (Комбанк Арена) и слободно време по сопствен избор до почетокот на концертот. Во меѓувреме автобусот ќе биде отворен во неколку однапред договорени термини за потреби на групата.

*Собирање на групата по завршувањето на концертот некаде пред полноќ и заминување кон дома по истиот пат.

*Пристигнување дома во раните утрински часови.

Партер Аранжман влезница + превоз - 4600 денари (останати само уште 5 карти)
Трибина 1 Аранжман влезница + превоз - 4700 денари 
Трибина 2 Аранжман влезница + превоз - 4400 денари
Трибина 4Аранжман влезница + превоз - 4100 денари

Аранжманот опфаќа:
*автобуски превоз Скопје - Белград - Скопје
*влезница за концертот од категорија Партер
*организација на патувањето

Аранжманот не опфаќа:
* меѓународното патничко осигурување (може да го уплатите во туристичката агенција од каде што го купувате аранжманот)

  • За реализирање на аранжманот потребен е минимум од 15 патници
ВАЖНО!!!
При купување на пакет арнжманот задолжително испратете ги вашите име и презиме, број на пасош и контакт телефон на contact@kupikartizase.com
Пакет аранжманите се продаваат преку продажните места на Купи Карти За Се кои поседуваат лиценца за вршење на туристичка дејност и тоа: Скопје: 1/2 Jуготон, Гтц 1 кат, ТА Савана Центар, ТА Атлантис (Т.Ц. Бисер, Влае, Центар), Art Of travel, Asiba (спроти City Mall), ТА Стаф, Кисела Вода; Прилеп: ТА Атлантис; Битола: ТА Атлантис, Глобус Травел Сервис, Тео Травел ТА; Охрид: ТА Вис Пој, ТА Атлантис; Велес: ТА Мартин Травел; Куманово: ТА Јоцо Турс; Кичево: ТА Атлантис; Струмица: ТА Aтлантис, We Travel; Штип: ТА Атлантис, Еуротурс, We Travel; Струга: Турис Биро Полет; Тетово: ТА Атлантис, Патник-Вокер; Радовиш: ТА Атлантис; Кавадарци: ТА Атлантис; Крива Паланка: ТА Атлантис; Гевгелија: Дори Травел, ТА Атлантис; Кочани: Libero Travel; Приштина: Rave Travel;
Купи Карти За Се забранува било какви превземања на текстови и слики од оваа веб страна.
Сите превземања кои се без дозвола на Купи Карти За Се, ќе се сметаат за нелегални и
ќе бидат предмет на соодветна легална процедура!