Монистра

Нашата млада и афирмирана етно група "Монистра" од Скопје има големо задоолство да Ве покани на предновогодишен концерт, каде публиката ќе има можност да ги чуе најубавите нивни прерботки од двата албума насловени Монистра и Киниса моме на вода.

Материјалот што го музицира Монистра е уште еден сјаен бисер кој ќе го краси и онака прекрасно филигрански изработениот гредан на Монстра.

Со овој концерт Монистра годинава го заокружува 15 годишниот јубилеј, така да повелете да чуете најквалитетна македноска музка.

Концертот ќе се одржи на 10ти декември во ДРАМСКИОТ ТЕАТАР со почеток во 20 часот.

Цена на билет: 300 денари.