MINISTARKE

ministarke

Најголемиот настан за ова лето, Битола 9ти Јуни, Ракометно Игралиште концерт на најдобриот женски балкански бенд ''MINISTARKE''. Карти во предпродажба 250 ден. достапни од 5ти Мај во сите продажни места на КупиКартиЗаСе.

Атмосферата ке ја загреат момците од InstruMENTAL band.