Миле Кузмановски - ОТКАЖАН

Почитувани, 

Поради технички причини закажаниот концерт на Миле Кузмановски кој требаше да се одржи на 04.11 се откажува.
Сите оние кои купиле билети од продажните места на Купи Карти За Се, можат да добијат поврат на средствата со приложување на купениот билет и фискалната сметка на продажното место од каде ги купиле билетите. Оние кои купиле билети онлајн, поврат на средствата можат да добијат со праќање на емаил на contact@kupikartizase.com, во кој ќе ги наведете бројот на вашата онлај нарачка и датумот на реализирање на истата.

Големата македонска музичка ѕвезда Миле Кузмановски, на 4 ноември 2017 ќе ги почести своите бројни ообожаватели со целовечерен спектакуларен концерт во “Метрополис Арена“ во Скопје. Концертот е одлична можност уште еднаш да ги слушнеме во живо неговите големи хитови: “Не кани ме“ , “Крал без круна“ , “Шприцер“ , “Лек за невреме“ , “Исправи се Македонијо“ , “Сакам да се одолжам“ и многу други. Не ја пропуштајте мошноста да бидете дел од овој музички настан кој долго го очекувавте!!!

4 ноември 2017 - Миле Кузмановски во “Метрополис Арена“

Билети во предпродажба по цена од 300 денари.