Маж-урнебесна стенд ап претстава со Пеѓа Бајовиќ

Маж-урнебесна стенд ап претстава со Пеѓа Бајовиќ

Малку за 2 фебруари!

Муж ли сум, што ли сум!

Легендарниот балкански стенд ап комичар доаѓа со својата хит претстава која и ја вети на скопската публика. Претстава која ќе ве бутне од столче и ќе ви ја направи вечерта за помнење. Посебен мотив за играње ќе биде и снимањето на истата за потребите на нејзина светска дистрибуција на тв каналите за комедија.

 

Картите ќе можат да се набават во http://www.kupikartizase.com по цена од 300 ден.

А сите оние кои имаат карта за претставата "најдобри" на 20.10.2018 година, по изгледување на истата ќе можат да ја заменат бесплатно за карта за оваа претстава по свој избор на седиште од 21.10.2018 до 31.12.2018.

 

Ајде, бидете мажи и поведете ги своите партнери на смеење! Кога, ако не на 02.02.2019