МАРЈАН КОЦЕВ

Карти во продажба

Солистички концерт на МАРЈАН КОЦЕВ

29 март 2018 - почеток 20.00 часот

Македонска Опера и Балет - Скопје

 

пратечки оркестар: Дрим Тим

специјален гостин: Анета Мицевска - Молика

Билети во предпродажба по цена од 300 денари.