Магаре и Музика 1

МАГАРЕ И МУЗИКА!!!

 

Фестивал на Балкан Велики.

29ти декември / 21:00 - 01:00 / MKЦ

Настапуваат: Bernays Propaganda, Васко Атанасоски, Fonija, Александар Велики (Aleksandar Gavrovski), Voltaire Mani Al Hakim, Ljupa Angelov, Мариналеда, Saso Mitrevski + Балкан Велики диџеи/ки.

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се по цена од 200 денари. На врата билетите ќе изнесуваат 400 денари.