Logic Bomb

Ви ја ветивме најдобрата сезона досега, па да продолжиме...

Во сабота на 24 ноември имаме навистина специјален настан!!! Во Скопје ни гостува еден од пионерите на психоделичниот транс со настап во живо:

Logic Bomb 

И секако како специјални гости најдоброто од нашата сцена: 

Yudhisthira 

DJ Djantrix

 Поддршка:

 

 Dare

Сабота 24 ноември 2018

Сала БОРИС ТРАЈКОВСКИ

Старт: 23:00

Влезници во претпродажба по супер промотивна почетна цена од 400 денари за првите 300 влезници, потоа 450 денари на сите продажни места на www.kupikartizase.com

 На врата 600 денари