LET'S TALK ABOUT SEX - ОДЛОЖЕНА

Карти во продажба

Почитувани,

Ве известуваме дека претставата се одложува за 02.02.2019 од 22 часот.
Сите оние кои купиле карти, а новиот датум не им одговара можат да направат рефундација на местото каде ги купиле билетите.
Оние кои купиле билети онлајн, а саакт рефундација, задолжително да го испратат бројот на онлајн нарачката на contact@kupikartizase.com

Од Организаторот

LET'S TALK ABOUT SEX

НОВОГОДИШНО СТЕНД АП ШОУ 

СО МАРИАНА АРАНЃЕЛОВИЌ

СПЕЦИЈАЛЕН ГОСТИН 

ИВАНА НАСКОВА

Започнува новогодишното лудило со неверојатната, прекрасната, згодната и предуховитата Мариана!

Таа ќе ве насмее до солзи со своите совети, своите анегдоти и приказни околу најспомнуваниот поим во историјата-сексот! Велат дека војни се воделе за жени! Не бе пријатели, војни се воделе за да можеле потоа да имаат секс со тие жени, а не ручек да им готват! Во ова шоу ќе уживаат сите ваши сетила, и очите, и ушите и мозокот! Само стомакот ќе ве боли од смеење! Доведете ги своите партнери, па можеби ќе ви текне нешто потоа и да "прераскажете" заедно. Ако сте момче и девојче, момче и момче, девојче и девојче, момче со кукла, девојче со помагало, за сите има по некој урнебесно смешен совет! Битно е да се зборува! Гласно! За секс! Но, само по 21 часот и само доколку имате 18 години. Се гледаме на 20 декември!

Генерален спонзор Ресторан Кај Џино-ГТЦ Скопјe 

Ексклузивен спонзор umbrellashop.mk

Спонзор Хотел Амбасадор-Скопје

картите можете да ги набавите на продажните места на kupikartizase.com по цена од 300 денари
цена на карти: