Kabadayas

Карти во продажба

Повелете на концертна промоција на новиот, втор по ред, албум на групата Kabadayas, среда 2ри мај во Станица 26 со почеток во 21 часот. Албумoт се вика ‘Од Понеделник…’ инспирација од често употребуваната скопска фраза. 8 композиции, модерна македонска вокално инструментална музика, џез амбиент, скопски а светски шмек.

Специјални гости: Марија Димитријевиќ, Ратко Даутовски, Трајче Велков.  

 

Билети по цена од 300 денари со вклучен ДДВ.