Иван Босиљчиќ

Со големо задоволство ,после долго време на Македонската сцена Ви го претставуваме Иван Босиљчиќ , еден од нај бараните и нај омилените  актери во својата генерација, со музичката претстава  Неколку Стихови за Нас, на ден 27 и 28 Април во Скопје- Македонска Опера и Балет и 29 Април во Културниот центар Антон Панов Струмица.
Почетокот на претставата, на трите изведби е закажана за 20 часот.
Цената на билетите во Струмица, ќе изнесува 400 денари.