IRON MAIDEN

Карти во продажба

IRON MAIDEN 

22.07.2018, Пловдив, Бугарија

 

ПРОГРАМА 

*Поаѓање од Штип (Нова пошта)  и од Скопје (паркинг пред хотел ВИП наспроти Скопски саем) во 5 часот наутро. Возење преку Граничниот премин  Крива Паланка – Ѓуешево кон Софија и Пловдив со повремени паузи по мотелите

*Пристигнување во Пловдив околу пладне. Паркирање во близина на месноста ГРАБЕН КАНАЛ  каде што  се одржува традиционалниот фестивал HILLS of ROCK, во таа прилика со  нов формат- HILLS EXCLUSIVE со концертот на светската мега група  IRON MAIDEN во рамките на нејзината  Европска турнејата ''Legacy of the beast''

*Слободно време по сопствен избор до почетокот на концертот. Во меѓувреме автобусот ќе биде отворен во неколку однапред договорени термини за потреби на групата.

*Почеток на концертот во 20 часот (по локално време)

*Собирање на групата по завршувањето на концертот некаде пред полноќ и  заминување кон дома по истиот пат.

*Пристигнување дома во раните утрински часови.

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:

Автобуски превоз + влезница ПАРТЕР (стоење) =  5300денари

Аранжманот опфаќа:

*Автобуски превоз и влезница 

Аранжманот не опфаќа: 

* меѓународното патничко осигурување (може да го уплатите во туристичката агенција од каде што го купувате аранжманот)

За реализирање на аранжманот потребен е минимум од 15 патници

ВАЖНО!!!

При купување на пакет арнжманот задолжително испратете ги вашите име и презиме, број на пасош и контакт телефон на contact@kupikartizase.com

Пакет аранжманите се продаваат преку продажните места на Купи Карти За Се кои поседуваат лиценца за вршење на туристичка дејност и тоа: Скопје: 1/2 Jуготон, Гтц 1 кат, ТА Савана Центар, ТА Атлантис (Т.Ц. Бисер, Влае, Центар), Art Of travel, Asiba (спроти City Mall), ТА Стаф, Кисела Вода; Прилеп: ТА Атлантис; Битола: ТА Атлантис, Глобус Травел Сервис, Тео Травел ТА; Охрид: ТА Вис Пој, ТА Атлантис; Велес: ТА Мартин Травел; Куманово: ТА Јоцо Турс; Кичево: ТА Атлантис; Струмица: ТА Aтлантис, We Travel; Штип: ТА Атлантис, Еуротурс, We Travel; Струга: Турис Биро Полет; Тетово:ТА Атлантис, Патник-Вокер; Радовиш: ТА Атлантис; Кавадарци: ТА Атлантис; Крива Паланка: ТА Атлантис; Гевгелија:Дори Травел, ТА Атлантис; Кочани: Libero Travel; Приштина: Rave Travel;