INmusic Festival 2018

Карти во продажба

INmusic Festival 2018
Zagreb, 25-27 Juni 2018

Целиот лајнап можете да го погледнете тука 

Пакет аранжман со превоз, 2 ноќевања и фестивалска влезница

ПРОГРАМА

ПРВ ДЕН, недела, 24.06.2018
Поаѓање од (Штип 18ч)  Скопје 20ч (Паркинг пред Хотел Вип, наспроти влезот на Сајмиште). Ноќно возење преку Србија со неколку паузи по мотелите.

ВТОР ДЕН, понеделник, 25.06.2018
Пристигнување во Загреб околу 10 часот.  Сместување во хотелот-хостелот во 13 ч. Хотелот-хостелот е познат на организаторот и се наоѓа на 1 км од Јарун (местото на оджување на Фестивалот) и 2 км до Центарот на Загреб. Сместувањето е на база ноќевање (без појадок) во 3 или 4 креветни соби, со можност за обезбедување на 2 креветна доколку е потребно. Слободно попладне, .. следење на првата фестивалска вечер ... Враќање во хотелот околу полноќ, по сопствен избор ... НОЌЕВАЊЕ

ТРЕТ ДЕН, вторник, 26.06.2018
Слободен ден со можност за избор на некоја од многубројните содржини што ги овозможува Загреб. Следење на втората фестивалска вечер ... Враќање во хотелот околу полноќ, по сопствен избор ... НОЌЕВАЊЕ

ЧЕТВРТИ ДЕН, среда, 27.06.2018
Напуштање на хотелот и пакување на багажот во автобусот. СОПСТВЕН ИЗБОР за помин на денот во Загреб. Следење на третата фестивалска вечер. Еден час ПО ПОЛНОЌ, собирање на групата кај автобусот и поаѓање кон дома. Ноќно возење преку Србија со повремени паузи по мотелите.

ПЕТТИ ДЕН, четврток, 28.06.2018
Пристигнување во Македонија попладне

ПРОМОТИВНА ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ 11900 ден

МОЖНОСТ за  користење на САМО ПРЕВОЗ за настанот  3900 ден

Аранжманот опфаќа:

*Автобуски превоз
* влезница 
 2 ноќевања во хотел/хостел (**) 3/4 крев.соби

 

Аранжманот не опфаќа:

* меѓународното патничко осигурување (може да го уплатите во туристичката агенција од каде што го купувате аранжманот)

За реализирање на аранжманот потребен е минимум од 15 патници

ВАЖНО!!!

При купување на пакет арнжманот задолжително испратете ги вашите име и презиме, број на пасош и контакт телефон на contact@kupikartizase.com

 

Пакет аранжманите се продаваат преку продажните места на Купи Карти За Се кои поседуваат лиценца за вршење на туристичка дејност и тоа: Скопје: 1/2 Jуготон, Гтц 1 кат, ТА Савана Центар, ТА Атлантис (Т.Ц. Бисер, Влае, Центар), Art Of travel, Asiba (спроти City Mall), ТА Стаф, Кисела Вода; Прилеп: ТА Атлантис; Битола: ТА Атлантис, Глобус Травел Сервис, Тео Травел ТА; Охрид: ТА Вис Пој, ТА Атлантис; Велес: ТА Мартин Травел; Куманово: ТА Јоцо Турс; Кичево: ТА Атлантис; Струмица: ТА Aтлантис, We Travel; Штип: ТА Атлантис, Еуротурс, We Travel; Струга: Турис Биро Полет; Тетово:ТА Атлантис, Патник-Вокер; Радовиш: ТА Атлантис; Кавадарци: ТА Атлантис; Крива Паланка: ТА Атлантис; Гевгелија:Дори Травел, ТА Атлантис; Кочани: Libero Travel; Приштина: Rave Travel;