HERNAN CATTANEO

hernan cattaneoSUN Production со гордост го најавува гостувањето на еден од најреспектираните дји и продуценти во електронската музичка индустрија, креаторот на светски познатото радио шоу RESIDENT, човекот кој повеќе од 3 децении е дел од најважните журки, клубски забави и фестивали ширум светот...

Дами и господа, во сабота 10 јуни се журкаме со аргентинскиот супер стар:

HERNAN CATTANEO

Домашна поддршка

NIKIFOR

Одличен RCF Line Array Sound System, најдоброто светло, големо ЛАСЕР шоу, лед скринови, CO2 JETS и многу повеќе...

Сабота 10 јуни 2017
Стадион Работнички - Градски парк Скопје
Старт: 23:00

Влезници во претпродажба по супер промотивна цена за првите 500 влезници од 500 денари, а потоа 600 денари, реку продажната мрежа на Купи Карти За Се.

Купи Карти За Се забранува било какви превземања на текстови и слики од оваа веб страна.
Сите превземања кои се без дозвола на Купи Карти За Се, ќе се сметаат за нелегални и
ќе бидат предмет на соодветна легална процедура!