GORILLAZ

Карти во продажба

GORILLAZ
Live on SZIGET 2018,
Budapest, 09.08.2018

ТРИДНЕВЕН АРАНЖМАН СО ПРЕВОЗ, НОЌЕВАЊЕ И ВЛЕЗНИЦА

 Прв ден, среда 08.08.2018

Поаѓање од Штип и од Скопје (19ч, паркинг пред Хотел ВИП спрот Скопски саем). Ноќно возење преку Србија со повремени паузи по мотелите

 Втор ден, четврток 09.08.2018

Пристигнување во Будимпешта во утринските часови. Слободна прошетка по Центарот (Ваци улица), одмор од патот, промена на пари (1 евра~ 300 форинти) … Сместување во хотелот во 12 ч и слободно време за одмор до 17ч. Собирање на групата и заминување кон Островот Обуда, местото на одржување на традиционалниот фестивал СИГЕТ на кој што таа вечер централно место ќе заземе светската мегагрупа ГОРИЛАЗ, а и многу други познати светски имиња на бројните бини, според програмата на фестивалот. Собирање на групата на паркинг пред фестивалот во 01.30 по полноќ и враќање во хотелот. Ноќевање

 Трет ден, петок 10.08.2018

Напуштање на хотелот околу 10 ч. Разглед на знаменитостите Стар Будим, Цитадела, Плоштад на Хероите (Споменик на Милениумот со Градскиот парк) до 13 часот. Потоа слободно време со можност за посета на некој од Шопинг-центрите (West-end, Arena,…). Собирање на групата во 19 ч и заминување кон дома. Ноќно возење преку Србија со повремени паузи по мотелите.

 Четврти ден, сабота 11.08.2018

Пристигнување во Македонија во претпладневните часови

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ 11500 ден

Аранжманот опфаќа:

*Автобуски превоз
*ЕДНО НОЌЕВАЊЕ (хотел**) и
*ДНЕВНА ВЛЕЗНИЦА за ФЕСТИВАЛОТ 
*организација на патувањето

Аранжманот не опфаќа:

* меѓународното патничко осигурување (може да го уплатите во туристичката агенција од каде што го купувате аранжманот)

За реализирање на аранжманот потребен е минимум од 15 патници

ВАЖНО!!!

При купување на пакет арнжманот задолжително испратете ги вашите име и презиме, број на пасош и контакт телефон на contact@kupikartizase.com

Пакет аранжманите се продаваат преку продажните места на Купи Карти За Се кои поседуваат лиценца за вршење на туристичка дејност и тоа: Скопје: 1/2 Jуготон, Гтц 1 кат, ТА Савана Центар, ТА Атлантис (Т.Ц. Бисер, Влае, Центар), Art Of travel, Asiba (спроти City Mall), ТА Стаф, Кисела Вода; Прилеп: ТА Атлантис; Битола: ТА Атлантис, Глобус Травел Сервис, Тео Травел ТА; Охрид: ТА Вис Пој, ТА Атлантис; Велес: ТА Мартин Травел; Куманово: ТА Јоцо Турс; Кичево: ТА Атлантис; Струмица: ТА Aтлантис, We Travel; Штип: ТА Атлантис, Еуротурс, We Travel; Струга: Турис Биро Полет; Тетово:ТА Атлантис, Патник-Вокер; Радовиш: ТА Атлантис; Кавадарци: ТА Атлантис; Крива Паланка: ТА Атлантис; Гевгелија:Дори Травел, ТА Атлантис; Кочани: Libero Travel; Приштина: Rave Travel;