Goasia

На 17 март Ве каниме заедно да прославиме осум години од првата Македонска Психоделична журка, проект кој пред се има за цел да поддржува и промовира квалитетни македонски дји и продуценти на психоделичен транс...

По тој повод имаме и специјален гостин, еден од најдобрите продуценти на современ ГОА транс, човекот кој е дел од сите позначајни светски фестивали...

Goasia - SPACEDOCK RECORDS/Suntrip Records/Dimensional Records

И секако одлична македонска поддршка

Cosmic Dimension

DJ Liquid-illusion - Cosmodelica Records

HUMANOID

SOUNDKILLAH

Локација: КАПАН АН (стара скопска чаршија)

Старт: 23:30

Одличен звук, специјален декор...

Влезници во претпродажба по промо цена од 250 денари до 11 март, потоа 300 денари