GMS

Драги журкаџии подгответе се за уште една одлична година исполнета со најдобрите настани, високо квалитетна продукција, актуелни дј-и и артисти...

А, ако по утрото денот се познава, првата журка нека биде како што доликува...

SUN Production со особено задоволство го најавува Cream De La Cream на светската транс сцена, ако некои во транс сцената може да се наречат супер старс тоа се тие, лудите научници...

G.M.S - FUTURE MUSIC , GMS Music, Zer01 Music - Ibiza

 

Домашна поддршка: 

DARE
SOUNDKILLAH
HUMANOID

Одличен Line Array Sound System, најдоброто светло, големо ЛАСЕР шоу, Led Screen и многу повеќе...

Сабота 10 февруари
ВИП мала сала Борис Трајковски
Старт: 23:45 

Влезници во претпродажба по супер промотивна цена за првите 500 влезници од 400 денари, а потоа 450 денари.