Evil Nine

Соработката помеѓу CINEDAYS и PMG продолжува.
Оваа година како плод на оваа соработка имаме чест да ви го претставуваме култното англиско електронско дуо - Evil Nine.
Вечерта ќе ја отвори Мирко Попов.

 

Запишете си во вашиот календар:

11.11.2017 (сабота).
МКЦ СКопје
Почеток 23:00

Влезници по цена од 200 денари Купи Карти За Се.

На врата, билет ќе чини 300 денари 

 

Evil Nine во живо.