Electric Universe

SUN Production со особено задоволство го најавува својот прв настан под отворено небо за оваа сезона!!! 

Во сабота 9 јуни во Скопје ни гостува еден од пионирите на психоделичниот транс, човекот кој повеќе од три децении е на самиот врв на светската транс сцена. Владетелот на стилот, берлинскиот дј и продуцент...

Electric Universe

Домашна поддршка SUN Production Djs:

DARE
SOUNDKILLAH
HUMANOID

Датум: Сабота 9 јуни 2018
Старт: 23:00
Локација: Скопско ЛИЗГАЛИШТЕ (под Кале) 

Влезници во претпродажба со почетна цена од 400 денари за првите 500 билети, а потоа влезниците ќе чинат 500 денари.