DRUNK & DRAW SKOPJE

ПОВИК ДО СИТЕ ЦРТАЧИ!

За сите професионалци и сите на патот кон професионалноста!

Ве покануваме на топол и релаксиран цртачки амбиент, со многу дружба, забава, музика, едукација, натпревар, промоција и награди! 

Пријавувањето трае најдоцна до 20 Декември 2017
Партиципација од 150 мкд по учесник

* учесниците бесплатно ќе добијат молив и хартија

**се замолуваат учесниците што не би се задоволиле со понудениот материјал со себе да понесат друг дополнителен материјал или тврда подлога

23ти Декември 2017 со почеток од 12:00ч

Public Room, 50 Дивизија 22, 1000 Скопје