Cosmosis

Време е за првата OPEN AIR журка во градот убав!!!
А сезоната ја отвораме со live guitar show на еден од легендарните ликови на светската PSY TRANCE сцена!!!

cosmosisCOSMOSIS

Домашна поддршка:

DARE
SOUNDKILLAH
HUMANOID

Сабота 20 мај
старт: 23:45
Локација: СКОПСКО ЛИЗГАЛИШЕ (Под Кале)

LINE ARRAY SOUND SYSTEM
- LIGHT AND LASER SHOW
- LED SCREENS
- CO2 JETS

Влезници во претпродажба по супер промотивна почетна цена од 350 денари за првите 500 билети, потоа 400 денари, преку продажните места на Купи Карти За Се.

 

Купи Карти За Се забранува било какви превземања на текстови и слики од оваа веб страна.
Сите превземања кои се без дозвола на Купи Карти За Се, ќе се сметаат за нелегални и
ќе бидат предмет на соодветна легална процедура!