BETH HART

 

BETH HART
Хала Спортова „Ранко Жеравица“ - Нови Београд
11.11.2017

ПРОГРАМА

*Поаѓање од Скопје (паркинг пред хотел ВИП, спроти сајмиште) во сабота 11.11.2017 во 07 часот. Возење преку Граничниот премин Табановце  кон Белград со повремени паузи по мотелите.

*Пристигнување во Белград околу 13 ч и паркирање во близина на местото на настанот (Хала Спортова „Ранко Жеравица“ - Нови Београд). Слободни 5-6 часа  за слoбодна туристичка прошетка по Белград. Почеток на концертот во 21 часот, (отварање на вратите во 20)

*Собирање на групата по завршувањето на концертот некаде пред полноќ и заминување кон дома по истиот пат.

*Пристигнување дома во недела 12.11.2017 во раните утрински часови часови.

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ = 3800 денари

Аранжманот опфаќа:

*Автобуски превоз и влезница ПАРТЕР (можна доплата за ВИП-ТРИБИНА 600 ден со предвремена најава)

Аранжманот не опфаќа:

* меѓународното патничко осигурување (може да го уплатите во туристичката агенција од каде што го купувате аранжманот)

  • За реализирање на аранжманот потребен е минимум од 15 патници
ВАЖНО!!!
При купување на пакет арнжманот задолжително испратете ги вашите име и презиме, број на пасош и контакт телефон на contact@kupikartizase.com
Пакет аранжманите се продаваат преку продажните места на Купи Карти За Се кои поседуваат лиценца за вршење на туристичка дејност и тоа: Скопје: 1/2 Jуготон, Гтц 1 кат, ТА Савана Центар, ТА Атлантис (Т.Ц. Бисер, Влае, Центар), Art Of travel, Asiba (спроти City Mall), ТА Стаф, Кисела Вода; Прилеп: ТА Атлантис; Битола: ТА Атлантис, Глобус Травел Сервис, Тео Травел ТА; Охрид: ТА Вис Пој, ТА Атлантис; Велес: ТА Мартин Травел; Куманово: ТА Јоцо Турс; Кичево: ТА Атлантис; Струмица: ТА Aтлантис, We Travel; Штип: ТА Атлантис, Еуротурс, We Travel; Струга: Турис Биро Полет; Тетово:ТА Атлантис, Патник-Вокер; Радовиш: ТА Атлантис; Кавадарци: ТА Атлантис; Крива Паланка: ТА Атлантис; Гевгелија:Дори Травел, ТА Атлантис; Кочани: Libero Travel; Приштина: Rave Travel;