Азис

Најконтроверзниот и најпровокативниот артист на балканот, премиерно во Македонија

Најголемата естрадна атракција на голем спектакуларен концерт

21 април ВИП Арена Борис Трајковски, 21 часот

Настан кој едноставно не се пропушта!