ARCTIC MONKEYS

ARCTIC MONKEYS

Atina, TerraVibe Park, 06.07.2018

ПРОГРАМА

Поаѓање од Скопје (паркинг јај хотел ВИП, спроти саем) и Штип (Нова пошта) во четврток 05.07.2018 во 20 часот навечер.

Ноќно возење преку Граничниот премин Богородица кон Атина со повремени паузи по мотелите

Пристигнување во Атина 06.07.2018 во утринските часиви.

Слободни 5 часа во Центарот на Атина (Омонија, Синтагма, Плака, Акрополис) за слoбодна туристичка прошетка.

Попладне, паркирање во близина на местото на концертот (TerraVibe Park) на 20-тина км северно од Атина покрај автопатот кон дома, (прекрасно место со извонредни природни услови за вакви настани) и слободно време до почетокот на концертот

Почеток на концертот во 20 часот (по локално време)

Собирање на групата по завршувањето на концертот некаде пред полноќ и заминување кон дома по истиот пат.

Пристигнување дома во сабота 07.07.2018 во претпладневните часови.

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:

Автобуски превоз + влезница ПАРТЕР (стоење) = 9950 ден

Аранжманот опфаќа:

*Автобуски превоз и влезница 

Аранжманот не опфаќа:

* меѓународното патничко осигурување (може да го уплатите во туристичката агенција од каде што го купувате аранжманот)

За реализирање на аранжманот потребен е минимум од 15 патници

ВАЖНО!!!

При купување на пакет арнжманот задолжително испратете ги вашите име и презиме, број на пасош и контакт телефон на contact@kupikartizase.com

 

Пакет аранжманите се продаваат преку продажните места на Купи Карти За Се кои поседуваат лиценца за вршење на туристичка дејност и тоа: Скопје: 1/2 Jуготон, Гтц 1 кат, ТА Савана Центар, ТА Атлантис (Т.Ц. Бисер, Влае, Центар), Art Of travel, Asiba (спроти City Mall), ТА Стаф, Кисела Вода; Прилеп: ТА Атлантис; Битола: ТА Атлантис, Глобус Травел Сервис, Тео Травел ТА; Охрид: ТА Вис Пој, ТА Атлантис; Велес: ТА Мартин Травел; Куманово: ТА Јоцо Турс; Кичево: ТА Атлантис; Струмица: ТА Aтлантис, We Travel; Штип: ТА Атлантис, Еуротурс, We Travel; Струга: Турис Биро Полет; Тетово:ТА Атлантис, Патник-Вокер; Радовиш: ТА Атлантис; Кавадарци: ТА Атлантис; Крива Паланка: ТА Атлантис; Гевгелија:Дори Травел, ТА Атлантис; Кочани: Libero Travel; Приштина: Rave Travel;