Шабан Шаулиќ, Ана...

Целовечерен концерт на најголемите балкански ѕвезди...

Parni Valjak

Хрватскиот рок состав Parni Valjak ќе одржи концерт во Скопје...

Astral Projection

Skopje Dance Festival со огромно задоволство ви го најавува гостувањето на пионерите на електронската музика Ави Нисим и Лиор Перлмутер со нивниот легендарен проект Astral Projection...

BRAINCELL | RASTALIENS | SOLAR SPECTRUM | MIDDLE MODE

Skopje Dance Festival ви го најавува своето апрлиско издание со...

Авто конвој - Будимпешта 2015

Неповторлив предизвик, оригинално патување со сопствено возило, а сепак за групна цена...

One Republic

Најактуелната светска поп-рок група „One Republic“ доаѓа во Скопје на 1 јуни...

Влатко Стефановски - Fire and Ice

Баги Комуникации со задоволство Ви најавува концерт на најпознатиот македонски музичар Влатко Стефановски под наслов “Fire and Ice”...

Macedonia State of Trance

МSOT /Macedonia state of trance Годинава Македонија го добива своето прво издание заедно со 3 светско-афирмирани артисти...

TOTO

Еден од најголемите американски бендови на сите времиња – TOTO, ќе одржи концерт на 30 јуни на Калемегдан во рамките на музичкиот серијал Belgrade Calling...

Astral Projection

Арена Борис Трајковски

07.03.2015 - 08.03.2015

Шабан Шаулиќ, Ана...

Арена Борис Трајковски

14.03.2015

Macedonia State of Trance

Скопски Саем

14.03.2015

Влатко Стефановски - Fire and Ice

Универзална сала

21.03.2015

Авто конвој - Будимпешта 2015

Хотел Хунор

09.04.2015 - 12.04.2015